Vi bryr oss
Länsförsäkringar Skaraborg
Välkommen
Blogg
Kontakta Oss
Mer om oss
Mer om oss

Heltäckande och närproducerat 

”Tänk att få bo mett i väla. Alla andra bor så herrans långt bort.” Detta skaldade framlidne revykungen Mats Ljung om sitt egna boende i Vinköl, vilket många av oss känner igen från sin hemmaplan. I Skaraborg finns fantastiska platser att bo, verka och leva bland djur, natur och kultur. Inte minst denna årstid visar sig Skaraborg som allra bäst att förverkliga sina drömmar i.

Just här vill vi på Länsförsäkringar Skaraborg ge dig och dina närmaste trygghet genom vårt engagemang nära dig. Vårt kundägda bolag har heltäckande, närproducerade finansiella tjänster inom såväl bank, försäkring som fastighetsförmedling. Allt på samma ställe, vilket gör det enkelt och personligt att välja. Ingen annan finansiell aktör har alla kundkontakter på plats lokalt i Skaraborg. Detta är viktigt när du vill fråga om råd eller köpa närproducerade finansiella tjänster. Men kanske allra viktigast är att vi finns på plats lokalt och bryr oss när det händer något plötsligt och oförutsett och du drabbas av skador. Då levererar vi trygghet i samarbete med lokala underleverantörer, så jobben stannar i Skaraborg.

Ett heltäckande och närproducerat arbetssätt som vi fått många utmärkelser för. I vårt kundägda bolag är kundnyttan målet, inte vinsten på sista raden!

// Carl Henrik Ohlsson, vd